четвртак, 16. фебруар 2023.

Društvene igre za putovanje

 

Evo nekoliko primera društvenih igara koje su idealne za igranje na putovanjima:

  1. Putni Bingo - igra u kojoj igrači traže različite predmete, kao što su crveni automobili, drveće, biciklisti, dok su na putu. Cilj je prvi pronaći sve predmete na bingo listi.

  2. Igra memorije - igra u kojoj igrači pokušavaju zapamtiti gde se nalaze različite slike ili predmeti, a zatim pokušavaju pronaći parove. Ova igra se može igrati sa kartama, ali i sa predmetima koji se nalaze na putovanju.

  3. Bilo koje društvene igre sa kartama - karte su idealne za igranje na putovanjima jer su male i lako se prenose. Igre poput Uno, Blackjack-a, Rummy-a, i mnoge druge, mogu biti zabavne za igranje na putu.

  4. Putni Šah - igra u kojoj dva igrača pokušavaju pomeriti svoje figure i pobediti jedan drugog. Šah može biti idealna igra za putovanje jer je tabla mala i figure se lako prenose.

  5. Anagrami - igra u kojoj igrači pokušavaju pronaći što više reči koristeći slova iz jedne duže reči. Cilj je pronaći što više reči u vremenskom roku.

  6. Sudoku - igra u kojoj igrači popunjavaju mrežu od 9x9 kvadrata brojevima od 1 do 9, a cilj je da u svakom redu, koloni i kvadratu budu svi brojevi od 1 do 9.

  7. Razne slagalice - moguće je pronaći mnoge različite slagalice koje se lako prenose i mogu biti zabavne za igranje na putu, poput slagalica sa brojevima, slagalica sa slovima ili slagalica sa oblicima.

    1. As bid-kartican igra aukcije predmeta iz skladista od 9 do 99 godina uzrast .Vreme igranja od 30 do 45 min .I ako su aukcije same po sebi zabavne ,ova igraima jos specijalnih kratica koja moze pomoci ili otezati igru .Takodje ima i jak psiholoski efekat pracenja igraca kad treba stati sa aukcijom .Lakak za postavku u svega nekiliko min ,brzo se uci cak i oni koi i neigraju puno drustvene igre .Idealna je za igranje u prirodi , kampovanju i druzenje uz logorsku vatru sa vasim prijateljima. Laka za noseneje i brzu postavku i uvojdene novih igraca,igra je od 2 do 6 igraca .A takodje ima i solo mod da igrac igra sam protiv igre .

Nadam se da ti ovi primeri mogu pomoći da izabereš društvene igre za svoje putovanje.




Нема коментара:

Постави коментар

Напомена: Само члан овог блога може да постави коментар.

Translate